دبیرکل جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی گفت: اگر گروه فتنه، انحراف و هاشمی تهدیدی برای جهت‌گیری اصول‌گرایانه کشور ایجاد کنند باید تنزل کنیم و با وحدت همه گروه‌های اصول‌گرا به یک فرد برسیم.
 
 
علی‌رضا زاکانی در جمع مسئولان بسیج دانشجویی دانشگاه‌های سراسر کشور در سالن بصیرت مجتمع فرهنگی 13 آبان با بیان اینکه: "روی سخن من با متن انقلابی جامعه است"، گفت: همان کسانی که در انقلاب قیام کردند، در دفاع مقدس از اسلام و کشور عزیزمان دفاع کردند و سرشان را در مقابل کسانی که در این 34 سال بعد از پیروزی انقلاب آمده بودند به اسلام و ولایت آسیب بزنند پایین نینداختند و در فتنه سال 78 و 88 ایستادگی و به‌درستی عمل کردند کار دارم و به‌یقین شما بخش مهمی از همان متن انقلابی هستید.

 

این نماینده مجلس با تأکید بر اینکه: "برای آنکه درست عمل کنیم نیاز داریم مختصات جایی را که در آن هستیم به‌خوبی بشناسیم"، افزود: در غیر این صورت نمی‌توانیم تکلیف خودمان را بشناسیم و به وظیفه‌مان عمل کنیم.

وی عنوان کرد: برای اینکه بتوانیم چنین مسیری را طی کنیم لازم است با ملاک و میزان حرکت کنیم؛ باید میزان را از اسلام عزیز و بیان گویای آن ولایت فقیه بگیریم.

نماینده مردم تهران در مجلس با تصریح بر اینکه: "به تمام کسانی که در خط ولایت هستند عشق بورزید اما آنها را به‌درستی رصد کنید، تا اگر با میزان ولایت همخوانی نداشتند به آنها تذکر دهید و درصورت عدم‌رعایت آنها را کنار بگذارید"، گفت: ما نیاز داریم که فرصت‌ها و تهدیدهای فعلی فراروی انقلاب اسلامی را با همین میزان و ملاک بسنجیم.
این نماینده مجلس با اشاره به بخشی از وصیت‌نامه امام گفت: در بند اول وصیت‌نامه امام آمده است که انقلاب تحفه الهی است، این میراث بزرگی است که در دست ما هست، لذا  هیچ‌کس حق ندارد با آن بازی کند.

زاکانی افزود: در بند دیگری از وصیت‌نامه امام آمده است: اسلام سعادت دنیا و آخرت شما را تضمین می‌کند که حفظ آن از اوجب واجبات است بنابراین باید دست و دل همه ما برای اسلام بلرزد.
نماینده مردم تهران در مجلس با تأکید بر اینکه برخی تصور می‌کنند این انقلاب یک میراث ارزانی است که به دستشان رسیده با آن بازی می‌کنند، خاطرنشان کرد: امام عزیزمان دو ویژگی را عامل پیروزی و بقا دانستند یکی انگیزه الهی و هدف غایی حکومت اسلامی و دیگری اجتماع مردم و وحدت کلمه برای رسیدن به همان هدف غایی حکومت اسلامی و ما نیز علاوه بر تأکید بر این دو ویژگی به نکته دیگری که امام بزرگ ما نفرمودند می‌رسیم و آن‌هم نقش ممتاز رهبری امام در انقلاب اسلامی است. ازهمین‌رو نقش ممتاز ولی فقیه در انقلاب آن‌قدر آشکار است که اگر ما نقش حضرت امام(ره) و مقام معظم رهبری را در پیروزی و بقا از این انقلاب بگیریم می‌بایست از همان روز اول دچار سقوط و بیراهه می‌شدیم.

وی با بیان اینکه: "باید سی و چهار سال گذشته را نقد کنیم"، ادامه داد: عده ای خواسته یا ناخواسته بنای دشمنی و تهدید اساس انقلاب را در پیش گرفته‌اند.

زاکانی تصریح کرد: ما به‌عنوان نیروهای انقلاب به این ایام پیش‌رو و در برهه‌ای که تحت فشار تحریم‌ها قرار داریم به‌عنوان یک فرصت طلایی نگاه می‌کنیم که اگر هم دست به دست هم دهیم در همین فرصت اهداف درخشانی را که امام و رهبری در پی آن بوده و هستند رقم خواهیم زد.

این نماینده مجلس با اشاره به اینکه: "در تجربه سی و چهار سال گذشته ما چهار گفتمان رسمی را تجربه کردیم"، گفت: غیر از دو سال اول انقلاب که فضای آرمان‌خواهی فوق‌العاده‌ای در کشور حاکم بود ما توانستیم چهار گفتمان رسمی را در کشور تجربه کنیم.
زاکانی افزود: با شروع جنگ تحمیلی گفتمان مقاومت و بی‌گناه‌ستیزی را براساس اتکا به اسلام و خلاقیت‌های برخاسته از متن انقلابی جامعه به‌ویژه جوانان این کشور را در صحنه، تجربه کردیم که هم به‌واسطه آن انقلاب را صادر و هم ظرفیت‌های مادی و انسانی فوق‌العاده‌ای را برای ایران اسلامی فراهم کرد.

نماینده مردم تهران ادامه داد: بعد از این دوره، دوران سازندگی را در کشور داشتیم و بعد از آن اصلاحات و در پی آن دوره اصول‌گرایی را تجربه نمودیم.

وی با بیان اینکه در هر چهار گفتمان توجه به اصول و ارزش‌های انقلاب ملاک قرار گرفت و همه این افراد ارزش‌های انقلاب را سر دست گرفته جلو آمدند، خاطرنشان کرد: اگر در دوره هاشمی شکوفایی اقتصادی اصل شد و یا در دوره خاتمی توجه به آزادی‌ و آزادی‌خواهی ارزش قرار گرفت اینها جزو اصول انقلاب بود.

نماینده مردم تهران در مجلس تصریح کرد: در دوره احمدی نژاد عدالت‌طلبی و عدالت‌گستری مورد تأکید قرار گرفت که این هم از اصول انقلاب بود.
زاکانی با بیان اینکه: "در دوره سازندگی و اصلاحات پایبندی بر مدل‌هایی که بتواند براساس ارزش‌های ما انقلاب را به‌سمت غایت اسلام پیش ببرد، صورت نگرفت"، گفت: این امر باعث شد که ما به‌سمت بیراهه برویم و در نهایت در دوره هاشمی و خاتمی یک انحراف مبنایی داشته باشیم.

وی افزود: در سال 84 زمانی که آقای احمدی نژاد در انتخابات ریاست جمهوری موفق شد مقام معظم رهبری فرمودند که این قطار به ریل خود بازگشت بنابراین ما مسئولیت داریم که این قطار را روی ریل نگه داریم؛ باید همه جهت گیری درست و ارزش‌ها را حفظ کنیم.

زاکانی با طرح این سؤال که: "چه‌کسی گفته ما به عدالت‌خواهی یا آزادی و یا توسعه اقتصادی نیاز نداریم"، تصریح کرد: اینها همه بخشی از اصولی است که رهبری در هشت بند در 29 خرداد سال 85 به‌عنوان اصول و اساس اصول‌گرایی مطرح کردند و ما امروز معتقدیم که باید همه توانمندی و ظرفیت‌های کشور را در جهت تحقق همه ارزش‌های انقلاب اسلامی که سرفصل‌های عمده آنها را رهبر فرزانه انقلاب در تبیین اصول‌گرایی فرمودند، با گفتمان پیشرفت اسلامی نه با مدل توسعه غربی و برمبنای بهره‌گیری از ظرفیت‌های موجود در کشور و سایر ظرفیت‌های قابل انطباق با ارزش‌های اسلامی‌مان در سایر نقاط جهان محقق نماییم.

وی یادآور شد: در مسیر طی‌شده در 34 سال گذشته افق بلندی در مقابل انقلاب اسلامی نمایان شده که نباید با دستان خودمان آن را خراب کنیم.

نماینده مردم تهران با بیان اینکه طی 34 سال گذشته دشمن روزبه‌روز ضعیف شده است، گفت: در سال 70 بوش پدر داعیه نظم نوین جهانی داشت و در سال  80 بوش پسر مسئله خاورمیانه بزرگ را مطرح کرد، در سال 85 با حمله به لبنان خانم رایس گفت: قصد داریم خاورمیانه جدید ایجاد کنیم، در سال 87 به غزه حمله کردند که حمله آنها ناموفق شد و در سال 89 با بیداری اسلامی جریان منطقه به‌گونه‌ای تغییر کرد که ایران در منطقه در جایگاهی ممتاز قرار گرفت و با تغییر جغرافیایی سیاسی شرایط متفاوتی برای آن رقم خورد.

وی ادامه داد: در سال اخیر هم شاهد بودیم که اسرائیل به غزه حمله کرد و بعد از هشت روز برای خاتمه دادن به این جنگ‌طلبی خود  التماس کرد.

عضو جمعیت رهپویان با تأکید بر اینکه نظام سلطه از چارچوب مطالبه‌گری جهان به منطقه‌ای وپس از آن به کشور و سپس به یک جغرافیایی محدود رسیده است، گفت: آنها اساس انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی را مانع حرکت خود می‌دانند.

زاکانی خاطرنشان کرد: در جریان بحران سوریه آمریکا، انگلیس، فرانسه، آلمان، اسرائیل، قطر، اردن، عربستان و ترکیه از جمله کشورهایی بودند که تلاش کردند حلقه مقاومت را بشکنند اما جمهوری اسلامی چنین چیزی را نخواست ازاین‌رو به سوریه نیروی نظامی ارسال نکرد بلکه تجارب خود را به‌ویژه در تشکیل و سازمان‌دهی متن مردم به سوریه منتقل نمود لذا امروز سوریه از بحران عبور کرده است و مخالفین آن امید خود را از دست داده‌اند.

وی یادآور شد: آرمان‌گرا باشید و با هیچ فرد و گروهی تعارف نداشته باشید اما اهداف انقلاب را با واقع‌بینی دنبال کنید!

نماینده مردم تهران در مجلس با تأکید بر اینکه: "در این مسیر طی‌شده بعد از دوره دفاع مقدس تاکنون به دو مدل توسعه غربی و پیشرفت اسلامی رسیده‌ایم"، گفت: با مدل توسعه غربی با شیوه‌ای که هاشمی و خاتمی آن را دنبال کردند مواجه شدیم اما در کشور ظرفیت‌های اساسی و انباشتی از نیروهای اسلامی داشتیم که مورد توجه قرار نگرفت.

زاکانی با بیان اینکه: "هاشمی همه مطالبات ما را در مطالبه اقتصادی خلاصه کرد"، افزود: او این مطالبه اقتصادی را با یک الگوی غلط و برگرفته از مدلهای توسعه غربی دنبال کرد.

وی تصریح کرد: هاشمی کشور را تحویل گرفت و پس از هشت سال آن را تحویل داد، بدون شک هم خدماتی انجام داد اما آسیب‌های مبنایی جدی به کشور وارد کرد.

زاکانی گفت: در این مسیر مدلی که توسط هاشمی ارائه شد موجب شد که در حوزه اقتصاد 2/9درصد تورم در سال 67 تبدیل به 4/49درصد تورم در سال 74 شود.

وی تأکید کرد: البته آسیب‌های این دولت تنها در حوزه اقتصاد نبود چرا که این الگوی اقتصادی نادرست آن  فرهنگ مصرف‌گرایی و اشرافی‌گری را با خود همراه آورد و موجب شکل‌گیری اختلاف طبقاتی در کشور شد.

نماینده مردم تهران در مجلس با یادآوری دولت نخست هاشمی گفت: ماه اول تشکیل دولت اول آقای هاشمی مقام معظم رهبری در جلسه‌ای فرمودند که: "با فساد و اشرافی‌گری مبارزه کنید!" ولی متأسفانه این موضوع مهم مورد دقت قرار نگرفت.
زاکانی خاطرنشان کرد: آنها در حوزه سیاسی هم کار و اقتصاد را اصل قرار داده و در انتخاب و به‌کارگیری افراد دقت ننمودند و به‌شدت نگاه سیاسی تنگ‌نظرانه‌ای داشتند.

این نماینده مجلس یادآور شد: در آن دوره که بنده در بسیج دانشجویی بودم مسئولان وزارت علوم می‌گفتند: کسی حق ندارد کار سیاسی کند تا اینکه رهبر معظم انقلاب در سال 82 فرمودند: خدا لعنت کند آنانی را که می‌خواهند دانشگاه را غیرسیاسی کنند.

عضو جمعیت رهپویان با بیان اینکه: "بی‌توجهی به حوزه فرهنگ هم باعث شد که در این حوزه دشمن از حوزه سخت وارد حوزه نرم مواجهه با انقلاب شود و ما دچار تهاجم و شبیخون فرهنگی شویم"، افزود: دراین‌باره نیز رهبر انقلاب صحبت کردند اما نسبت به صحبت‌های ایشان در هیئت دولت وقت بی‌توجهی شد.

نماینده مردم تهران در مجلس با اشاره به آغاز دولت اصلاحات عنوان کرد: وقتی به دوره آقای خاتمی رسیدیم خاتمی گفت: من غیر از هاشمی هستم. و متأسفانه آقای ناطق نوری خود را ادامه دولت هاشمی دانست.

زاکانی افزود: آقای هاشمی در سال 84 در مصاحبه‌ای عنوان کرد: اگر من هم بودم علی القاعده به همین جایی که خاتمی رسیده می‌رسیدم و مسیری را می‌رفتم که خاتمی رفت؛ این یعنی اصلاحات ادامه راه سازندگی است.

وی با اشاره به اینکه در دوره اصلاحات هم راه غلط اقتصادی ادامه یافت، تأکید کرد: کوتاه آمدن در مقابل دشمنان، حاکمیت دوگانه، تحصن مجلس، مانیفست اکبر گنجی که امروز اسلام و انقلاب را به‌سخره می‌گیرد از دل همین اصلاحات بیرون آمد.

زاکانی با تصریح بر اینکه در این دو دوره رویکرد کشور غلط بود، خاطرنشان کرد: اگر تمام ظرفیت کشور در این دوره به فعلیت می‌رسید مجموعه حاصل از آن با غایت حکومت اسلامی در مخالفت قرار می‌گرفت.
نماینده مردم تهران با بیان اینکه: "راه هاشمی وخاتمی بیراهه بود و ما را به مسیر دیگری برد"، گفت: خالق سال 84 رهبری بود که از دهه 70 انباشتی از نظرات امام و رهبری را در حوزه اسلام ناب برای ما تبیین کردند. و در بعد تشکیلات و انسجام نیروهای انقلاب در سال 78 مملکت به جایی رسید که پس از واقعه 18 تیر رهبر فرزانه انقلاب گروه‌های مختلف حتی مجاهدین انقلاب، مشارکتی‌ها و مجمع روحانیون را که نظراتشان معلوم بود به‌حضور طلبیده با آنها جلسه گذاشتند و فرمودند: براساس اسلام، انقلاب اسلامی و سیره و روش امام(ره)  و ولایت فقیه جبهه دفاع از انقلاب را تشکیل دهید!
زاکانی با تأکید بر اینکه در این جبهه آن‌کسی که محور است خود ولایت فقیه است، خاطرنشان کرد: در آن دوره رهبری حتی با کسانی هم جلسه گذاشتند که در اساس انقلاب شک ایجاد می‌کردند و آن را قبول نداشتند.
وی افزود: مقام معظم رهبری در سال 80 در جلسه‌ای درباره حزب و گروه صحبت کردند و با تبیین مدل اسلامی حزب در کشور گفتند: این را دنبال کنید  که نیاز کشور است.
نماینده مردم تهران در مجلس با بیان اینکه: "مدل بدیل ما، مدل پیشرفت اسلامی است"، گفت: رهبر انقلاب اندیشه و فکر را به ما داده و علما و بزرگانی که ذیل این نگاه اجتهادی تولید محتوا می‌کنند همه ولی‌نعمت ما هستند و ما باید از همه این معارف استفاده کنیم.
زاکانی با اشاره به اینکه رهبر انقلاب از سال 80 نیز مطالبات اساسی خود را در مبارزه با فقر و فساد و تبعیض و عدالت‌خواهی و آزاداندیشی دنبال نمودند و بنای تحول در مسیر انقلاب را داشتند، از همان جا دوربرگردان اصلاحات آغاز شد.

عضو جمعیت رهپویان با یادآوری انتخاب احمدی نژاد در سال 84 گفت: در این مسیر آقای احمدی نژاد به‌عنوان رئیس جمهور انتخاب شد، حسن او این بود که خجالت نکشید و شعارهای انقلابی را سرداد، شعارهایی که تولید رهبری و از متن انقلاب بود. ایشان زحمات زیادی کشید ولی در ادامه اشتباهات بزرگ رفتاری و عملکردی دارد.

زاکانی تأکید کرد: این چارچوب مدیون هیچ شخصی نیست و انقلاب با هیچ‌کس عقد اخوت نبسته است.

وی با بیان اینکه: "اشکالات این دولت هم هیچ ربطی به اصول‌گرایی ندارد"، افزود: ما نباید قبول کنیم که بگویند هرچه در این دولت اتفاقات نادرست رقم خورده منتسب به اصول‌گرایان است.

نماینده مردم تهران یادآور شد: معتقدم اگر اصلاحاتی‌ها یک چوب می‌خورند اصول‌گراها باید به‌خاطر خطا و اشتباهاتشان دو چوب بخورند.

وی تصریح کرد: خطاهای مرتضوی فاحش است و کارهای خوبی هم که کرده معلوم است و آقای احمدی نژاد اشتباه کرد که وی را منصوب کرد اما مجلس هم نباید وزیر را استیضاح می‌کرد و باید از مسیر دیگری پیگیری اصلاح را می‌نمود.

نماینده مردم تهران در مجلس با اشاره به اینکه: "امروز با دشمن غداره‌کشی به‌نام نظام سلطه مواجه هستیم که شش راهکار را در مقابل ما طراحی کرده است"، گفت: اولین راهکار این جبهه استکباری انسجام ضدانقلاب است، ضدانقلاب برای اولین بار در شهریور امسال علیه ما متحد شدند.

وی افزود: راهکار دوم این جبهه فشار و تحریم برای جلوگیری از پیشرفت کشور و آسیب زدن به معیشت مردم است تا از این طریق مردم از حکومت و نظام روی‌گردان شوند.

زاکانی تفرقه بین مردم و مسئولان را راهکار سوم این جبهه دانست و گفت: آنها می‌خواهند بین مسئولین با هم، بین مردم و مسئولین و بین مردم با هم تفرقه ایجاد کرده تا قدرت هدایت صحنه را از دست مسئولان بگیرند.

وی ادامه داد: برهم زدن آرامش جامعه راهکار دیگر این جبهه است که البته دراین‌باره نیز رهبر انقلاب فرمودند: هرکس تا انتخابات از احساسات مردم برای برهم زدن آرامش استفاده کند به کشور خیانت کرده است.

زاکانی تخریب زیرساخت‌های کشور، راه‌انداختن جنگ شیعه و سنی در منطقه و در داخل کشور و کشیدن آن بین مردم و نیز متهم کردن جمهوری اسلامی برای یک اجماع بین المللی را از دیگر راهکارهای این جبهه برای ضربه زدن به انقلاب دانست.

وی همچنین با اشاره به بخشی از سخنان رئیس جمهور در مراسم 22 بهمن گفت: تعجب می‌کنم که آقای رئیس جمهور می‌گوید: اگر غرب ادبیاتش را عوض کند با آنها مذاکره می‌کنم؛ نه جایگاه آقای رئیس جمهور چنین صلاحیتی را دارد و نه مشکل ما فقط ادبیات آمریکا است.

عضو جمعیت رهپویان در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه در شرایط فعلی سه گروه مخالف در برابر جریان اصول‌گرایی قد علم کرده است، گفت: دسته اول دوم خردادی‌ها هستند که استراتژی اساسی آنها حضور جدی در انتخابات است.

وی افزود: آنها تلاش می‌کنند به بن‌بست رسیدن جامعه را القا و همه اصول‌گراها را برابر با دولت فعلی معرفی کنند و همچنین با سیاه‌نمایی خدمات دولت را ندیده گرفته خطاهای آن را به پای همه جریان‌های اصول‌گرایی می‌نویسند.

زاکانی خاطرنشان کرد: این جریان در تاکتیک هم به‌دنبال ایجاد شبکه‌های اجتماعی است و انتخابات شوراها در دستورکار اول آنها قرار دارد.

نماینده مردم تهران در مجلس با بیان اینکه در انتخابات ریاست جمهوری چهار سطح مختلف حضور خواهند داشت، گفت: در سطح اول جبهه دوم خرداد آقایان موسوی و کروبی را دارد که در این سطح موسوی خوئینی‌ها معتقد است که: در انتخابات باید با نامزدی اینها شرکت کنیم. دسته دوم حسن خمینی و خاتمی، در دسته سوم چهره‌هایی همچون جهانگیری، عارف و نجفی، مهرعلی‌زاده و در دسته چهارم اصول‌گرایانی را که راه را برای آنها بازکنند، مطرح می‌کنند.

زاکانی ادامه داد: بخش دوم هاشمی است که مانند دوم خردادی‌ها می‌خواهد جامعه را به بن‌بست رسیده نشان دهد و با منجی نشان‌دادن خود تلاش می‌کند هرکس که در برابر اصول‌گرایی قد علم کرده با هم منسجم نماید.

وی افزود: در این سطح مطلوب اول خود هاشمی است، مطلوب دوم حسن روحانی و مطلوب سوم اصول‌گرایی که راهی برای آنها باز کند.

عضو جمعیت رهپویان بخش سوم  را جریان انحرافی دانست و گفت: این جریان کشور را به‌سمت یک سراشیبی پیش می‌برد که هیچ‌کس جرأت نکند کشور را تحویل بگیرد و این‌گونه القا کنند که: فقط ما می‌توانیم اداره کشور را در دست بگیریم.

زاکانی افزود: توزیع پول و امکانات بین مردم، پرونده سازی برای رقبا و چراغ سبز نشان دادن به آمریکا که البته شیوه آخری از سوی هر سه گروه مخالف مطرح است، از شیوه‌های این جریان به حساب می‌آید.

نماینده مردم تهران در مجلس جریان اصول‌گرا را در انتخابات مجلس به پنج گروه تقسیم کرد و گفت: دسته اول پیروان امام و رهبری هستند که گزینه‌های آنها آقایان ولایتی، متکی، پورمحمدی و لاریجانی هستند که البته به‌جز آقای لاریجانی گزینه‌های دیگر برای حضور اعلام آمادگی کردند.
زاکانی گفت: دسته دوم آقایان حدادعادل، قالی‌باف و ولایتی سه نفری هستند که با هم جمع شده فعالیت مشترکی را دنبال می‌نمایند.

وی ادامه داد: دسته سوم دوستان پایداری هستند که چهار نفر آقایان جلیلی، حدادعادل، فتاح و لنکرانی را معرفی می‌کنند که با توجه به اطلاعات بنده گزینه‌های جلیلی و فتاح بنا به خواست خودشان منتفی است.

عضو جمعیت رهپویان عنوان کرد: گروه چهارم افراد مستقلی همچون محسن رضایی و سبحانی هستند.

نماینده مردم تهران در مجلس گفت: گروه پنجم ما هستیم که نقطه آغاز و شروع خود را متفاوت از افراد دیده و وظیفه خودمان را گفتمان سازی در کشور دانستیم.

وی با بیان اینکه: :ما می‌خواهیم فرصت برای انقلاب خلق کنیم"، گفت: در این مسیر بایدهایی داریم که ذیل این گفتمان سازی و مطالبات جدی ما حفظ جهت‌گیری اصول‌گرایانه کشور است که اصل و مصلحت بزرگتری به‌شمار می‌رود.

زاکانی خاطرنشان کرد: ما معتقدیم اگر گروه فتنه، انحراف و هاشمی تهدیدی برای جهت‌گیری اصول‌گرایانه کشور ایجاد کنند باید تنزل کنیم و با وحدت همه گروه‌های اصول‌گرا به یک فرد برسیم اما اگر این تهدید نبود اعتقادمان این بود که اصول‌گرایان باید متکثر آمده مسیری را دنبال کنند تا ضمن ابراز نظرات گروه‌ها، شور و نشاط انتخاباتی بیشتر شود.

وی گفت: باید دوم ما این است که حتماً زمینه تغییر و پیشرفت همه‌جانبه براساس الگوی هشت‌ماده‌ای که رهبری فرزانه انقلاب به‌عنوان اصول‌گرایی عنوان نمودند در چارچوب پیشرفت اسلامی صورت گیرد.

زاکانی با بیان اینکه نه دولت هاشمی، نه دولت خاتمی و نه دولت احمدی نژاد هیچ‌کدام یک قدم اساسی برای مبارزه با فساد برنداشتند، گفت: ما باید ببینیم چه‌کسی و با چه اطرافیانی می‌خواهد کار را در دست بگیرد، این باید با آرمان‌‌های اسلامی شما عجین باشد.

نماینده مردم تهران در مجلس با تأکید بر اینکه: "باید در این مسیر به‌سمتی برویم که با فساد در ابعاد مختلف مبارزه کرده دنباله‌روی ولایت فقیه باشیم، از همه ظرفیت‌های کشور استفاده و کشور را با کار کارشناسی و با حضور  نخبگان و عالمان اداره کنیم"، گفت: شما وظیفه دارید هرکس را که می‌گوید من در این عرصه هستم و حضور خواهم داشت، نقد منصفانه و کارشناسانه کنید.

در ادامه این جلسه پرسش و پاسخ دانشجویی بین دانشجویان بسیجی و زاکانی برگزار شد.
زاکانی در پاسخ به یکی از دانشجویان که پرسید: "عمده اشکالی که به شما وارد می‌شود این است که همواره دولت را تخریب کرده علیه آن موضع می‌گیرید"، گفت: این از دروغ‌های بزرگ است.
وی افزود: به‌طور مثال الهام در مجلس رأی نداشت ولی بنده با افرادی که مخالف او بودند صحبت کردم و سعی نمودم رضایت آنها را بگیرم.

نماینده مردم تهران در مجلس تأکید کرد: در جریان این اقدام اصول‌گرایان مجلس به من گفتند: آبروی خودت را برای الهام نگذار! اما من گفتم من برای الهام آبرو نمی‌گذارم، بر اساس وظیفه اعتقادی آبرو می‌گذارم.

زاکانی گفت: محصولی در مجلس رأی نداشت اما بنده با بسیاری از کسانی که مخالف او بودند صحبت کردم؛ و ایشان با یک رأی از حد لازم بیشتر رأی آورد. من از متکی حمایت کردم اما شما دیدید که چگونه دولت با آن برخورد کرد و یا از مصلحی حمایت کردم دیدید که چه اتفاقی افتاد. اما درباره بهبهانی مخالفت کردم و بعداً او استیضاح شد و امروز می‌بینیم که معاونانش در پرونده فساد نقش دارند؛ مخالف کردان بودم اما دیدید که چه اتفاقی افتاد.

عضو جمعیت رهپویان تأکید کرد: آن‌جایی که احمدی نژاد خطا کرده من همراه او نبودم اما هرجا که کار درستی کرده تلاش جدی نمودم از او حمایت کردم.

وی در پاسخ به سؤال یکی دیگر از دانشجویانی که عنوان کرد: "آیا جبهه متحد اصول‌گرایی و جبهه پایداری بر سر یک گزینه به اتحاد می‌رسند یا نه؟"، پاسخ داد: جبهه متحد امروز وجود خارجی ندارد، این جبهه یک سامانه وحدت برای یک مقطع زمانی بود؛ لاریجانی هم محصول جبهه متحد نیست زیرا هم برخی از افراد از جبهه متحد و هم جبهه پایداری و هم دیگرانی از جمله دوم خردادی‌ها به او رأی دادند.

این نماینده مجلس در پاسخ به سؤال یکی دیگر از دانشجویان مبنی بر اینکه چرا اصول‌گرایان به چند دسته تقسیم شدند، عنوان کرد: سلایق مختلف است نباید اختلاف و دعوا کرد و اختلاف سلیقه مطلوب و این مسئله امری طبیعی به‌شمار می‌رود، ما باید سلایق مختلف را بپذیریم اما خودمان رنگ نپذیریم، خودمان رنگمان را به‌رنگ ولایت کنیم.

زاکانی در پاسخ به سؤال دیگری مبنی بر اینکه: "چرا در انتخابات مجلس ما انقلابی عمل نکردید؟"، گفت: من انقلابی عمل کردم، آقای کعبی گفتند: فکر نمی‌کردم شما و آقای فدایی این‌همه محکم در جبهه متحد بایستید؛ آن‌چه از جبهه متحد بیرون آمد آن‌چیزی نبود که خیلی‌ها می‌خواستند.
نماینده مردم تهران در مجلس در پاسخ به سؤال دیگری مبنی بر اینکه: "در زمینه حل مشکلات مردم چه‌کارهایی در مجلس کردیم"، عنوان کرد: من بیشتر ظرفیت خودم را به حوزه نظارت بردم اگر در حوزه نظارت علاوه بر تقنین سرمایه‌گذاری شود نتیجه خوبی خواهد داشت.

وی افزود: من برای این کار از حوزه فساد اقتصادی شروع کرده به‌سراغ وزیر اطلاعات رفتم؛ مسئله دانشگاه آزاد را شروع کردم، پیرامون قوه قضائیه و آقای مرتضوی و سایر موارد عمل نمودم.

زاکانی در پاسخ به سؤال یکی دیگر از دانشجویان مبنی بر اینکه: "شما می‌گویید برای وحدت تنزل کنید، براساس چه مبنایی چنین حرفی را می‌زنید؟"، گفت: عرایض بنده مخالفتی با وحدت ندارد، ارایه مدل حضور فعال برای حفظ جهت‌گیری اصول‌گرایانه کشور و تحول در کشور است. من شما را نماینده متن انقلاب می‌دانم، ما نسبت به ولایت و انقلاب مسئولیم، وحدت باید بر مبنای اصول باشد، محور اصول هم ولایت است.

این نماینده مجلس در پاسخ به سؤال دیگری مبنی بر اینکه: "شما همواره می‌گویید که در مجلس صحبت و انتقاد می‌کنید اما چرا در روز یک‌شنبه سیاه که دو رئیس قوه در مجلس بودند جلوی نمایندگان را نگرفتید که در زمان سخنرانی رئیس جمهور مجلس را به‌هیاهو نکشیده به رئیس جمهور دروغگو نگویند؟"، گفت: من مسافرت بودم و هرکسی هم در مجلس بود نمی‌توانست کاری بکند.

زاکانی ادامه داد: همه متحیر شده بودند؛ دو روز قبل معاون وزیر کار با من تماس گرفت و گفت: قرار است چنین اتفاقی در مجلس بیفتد، من هم این مسئله را اطلاع دادم، صبح آن روز فراکسیون اصول‌گرایان اطلاعیه داد و گفت: به استیضاح رأی ندهید اما وقتی بعدازظهر آن روز رئیس جمهور آن صحبت‌ها را مطرح کرد، شرایط تغییر کرد.

وی افزود: کسانی که در مجلس بودند خون‌دل خورده بودند که چرا رئیس جمهور چنین کاری کرد، آقای لاریجانی هم در سخنانش خوب شروع کرد اما در ادامه مقابله به مثل کرد و کار او هم اشتباه بود.

یکی از دانشجویان از زاکانی پرسید: آیا به‌نظر شما مجلس در رأس امور است؟ که وی پاسخ داد: علاوه بر امام، رهبری نیز بارها تأکید کردند که مجلس در رأس امور است؛ این صحبت را زمانی مطرح کردند که مجلس اشکالات بسیاری داشت بنابراین مجلس در رأس امور است و باید اشکالات آن را برطرف کرد.

وی افزود: یک‌شنبه سیاه باعث نمی‌شود که مجلس از رأس امور بودن بیفتد؛ مجلس و دولت باید جبران کنند، ما متن دولت و تلاش‌های او را در سراسر کشور از چند نفری که در رأس فعالند و جریان انحرافی جدا می‌دانیم.

عضو جمعیت رهپویان در پایان با تأکید بر اینکه: "با ملاک حرکت و توجه کنیم که اسلام عزیز و زبان گویای آن امام و رهبری از این نظام چه می‌خواستند تا همان گفتمان را در کشور حاکم کنیم"، گفت: دراین‌صورت همه اصول‌گرایان می‌توانند با ملاک‌ها با هم هماهنگ شوند، این امر شدنی است به‌شرط آنکه شما در صحنه‌های انقلاب حضور داشته باشید.

  • نویسنده : یزد فردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا